Facts & Figures

Nieuws

  • Vacature

    Per 1 september 2024 zijn wij op zoek naar een nieuwe secretaresse. De functie is voor secretaresse met daarbij lichte administratieve werkzaamheden. De functie is voor 20 tot 36 uur per week in onderling overleg. We werken met een jong en gezellig kleinschalig team. Mocht je interesse hebben dan kun je jouw CV mailen naar hanneke@factsenfigures.nl.
  • Uitstel fiscale aangiftes

    Voor al onze bestaande klanten vragen we standaard uitstel aan voor het doen van de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting van 2022. Het uitstel loopt tot 1 mei 2024.
  • Klantportaal

    Voor de aangifte inkomstenbelasting maken we gebruik van een klantportaal. Hierin wordt uw aangifte inkomstenbelasting geüpload als deze door ons gemaakt en gecontroleerd is. U kunt inloggen in het klantportaal met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Indien u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft, zullen wij u een link sturen om een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken. In het klantportaal kunt u de aangifte digitaal accorderen. Wij zullen de aangifte inkomstenbelasting voor u indienen bij de Belastingdienst als wij uw akkoord en de betaling hebben ontvangen.

Openingstijden balie

Maandag t/m vrijdag

08:30 – 12:30 uur
13:30 – 17:00 uur

Zaterdag en zondag

Gesloten