Nieuws

 • Btw-percentage op energie

  Per 1 juli 2022 gaat het btw-percentage op energie tijdelijk van 21% naar 9%. Dit geldt voor aardgas, elektriciteit en stadsverwarming. De verwachting is dat het lagere btw-percentage tot en met 31 december 2022 van kracht zal blijven.
 • Betalingstermijn grote bedrijven

  Vanaf 1 juli 2022 wordt de wettelijke betalingstermijn voor grote bedrijven teruggeschroefd van 60 naar 30 dagen. Als ondernemer is het belangrijk om dit te wijzigen op bijvoorbeeld de verkoopfacturen, in de algemene voorwaarden en in contracten.
 • Wetgeving voor online verkopen

  Vanaf 28 mei 2022 geldt nieuwe wetgeving voor online verkopen. De nieuwe regels zijn opgemaakt ter bescherming van de online klanten. De nieuwe regels hebben betrekking op: webshop reviews, gepersonaliseerd aanbod, kortingen, 'gratis' online diensten, online marktplaatsen en vergelijkingssites. Op de website van de Kamer van Koophandel kunt u meer informatie vinden.
 • Uitstel fiscale aangiftes

  Voor al onze bestaande klanten vragen we uitstel aan voor het doen van de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting van 2021. Het uitstel loopt tot 1 mei 2023. Indien u vorig jaar bij ons aangifte heeft gedaan dan kunt u de bescheiden tot 1 april 2023 aanleveren. Wij zullen er dan zorg voor dragen dat uw aangifte voor 1 mei 2023 gemaakt wordt. Bestaande klanten hebben de checklist voor de aangifte in februari ontvangen. Heeft u de checklist niet ontvangen of kunt u de mail niet meer terugvinden dan kunt u mailen naar belastingen@factsenfigures.nl.
 • Klantportaal

  Voor de aangifte inkomstenbelasting maken we gebruik van een klantportaal. Hierin wordt uw aangifte inkomstenbelasting geüpload als deze door ons gemaakt en gecontroleerd is. U kunt inloggen in het klantportaal met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Indien u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft, zullen wij u een link sturen om een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken. In het klantportaal kunt u de aangifte digitaal accorderen. Wij zullen de aangifte inkomstenbelasting voor u indienen bij de Belastingdienst als wij uw akkoord en de betaling hebben ontvangen.

Openingstijden balie

Maandag t/m vrijdag

08:30 – 12:30 uur
13:30 – 17:00 uur

Zaterdag en zondag

Gesloten